Städer med häslosamma restauranger

Vill du kombinera resa och hälsa? I så fall har vi tips på några hälsosamma städer där du kan uppleva mycket och samtidigt äta hälsosamt och gott.

Finns det någon stad som är så förknippad med ett hälsosamt liv som just Los Angeles? Här kan du verkligen äta gott och nyttigt samtidigt som du passar på att träna i solen. Här finns så

klart en uppsjö av hälsosamma restauranger men vi vill slå ett slag för Organico. De erbjuder en rad olika och fräscha sallader, dessutom har de utkörning om du skulle vilja äta på hotellet eller i din bostad.
Melbourne hamnade faktiskt på listan över världens mest hälsosamma städer och det avspeglar sig även i restaurangbranschen. Detta är en väldigt sportig stad där många ägnar sig åt en eller flera fritidsaktiviteter. Givetvis finns här ett stort utbud av olika hälsosamma restauranger, flera helt veganska eller vegetariska. En väldigt omtyckt vegansk restaurang som vi vill rekommendera är Gopals Pure Vegetarian som ligger i de centrala delarna av staden. Här finns en härlig mix av veganska rätter som passar även den som till vardags äter kött.