Stockholms bästa restauranger

Det är svårt att säga exakt hur många restauranger det finns i Stockholm. Att utse de allra bästa är därför ett otroligt svårt jobb. Det finns många priser och listor som berättar om vad som egentligen är den bästa restaurangen i Stockholm, men i slutändan så är det väl ändå kunderna som bestämmer detta. När vi skriver denna lista väljer vi därför att utgå från Tripadvisor. Här kommer alltså tips om du vill äta riktigt gott och fint i Stockholm.

Att rankas etta av alla restauranger i hela Stockholm på en välkänd sajt som Tripadvisor, det är verkligen en bedrift. Det är precis vad den italienska restaurangen Portofino har lyckats med. Med ett fantastiskt läge i Gamla Stan kan du njuta av Stockholm från sin bästa sida, och fantastisk god mat så klart. Teamet bakom restaurangen tar dig på en kulinarisk resa till Italien som du sent kommer glömma. Här är det kärlek och kunskap som är de två ledorden. Vi rekommenderar att du bokar bord i god tid före om du vill vara säker på att få en plats.

Tvåa på listan och vårt nästa tips är Brinken som också råkar ligga i Gamla Stan. Här är det dock traditionell svensk mat som står på menyn och det med bravur. I en storstad som Stockholm där allt sker med högt tempo behöver man en lugn plats att bara koppla av. Det är här som Brinken kommer in i bilden. De har skapat en intim och rogivande restaurang där du bara kan sitta i lugn och ro och njuta av den fantastiska maten som serveras. Även här rekommenderas att du bokar bord.