Välj en hälsosammare lunch

Vid stillasittande jobb på ett kontor är det viktigt med regelbunden motion, men det är inte hela sanningen. Lika viktigt är det att tänka på vad du stoppar i dig under dagen. Här är det alltför lätt att ta smidiga genvägar i form av skräpmat eller annat “kvickt” för att snabbt kunna vara tillbaka på jobbet igen. Tänk nytt! Satsa istället på en hälsosammare lunch för en bättre hälsa och mer energi.

Kontorshotell med rätt placering

Det finns många hälsosamma alternativ, så det finns ingen anledning att äta hamburgare varje dag. Faktiskt är just närheten till hälsosamma restauranger något att titta på när du väljer kontorshotell. Självklart handlar ditt val av kontorshotell mycket om att smidigt kunna ta dig dit från bostaden. Men här spelar andra aspekter också en stor roll – som närheten till bra lunch.

Byt ut köttet

Vad är då en hälsosam lunch? Det behöver inte handla om sallader, trots att detta ofta utgör ett bra alternativ till mer bastanta måltider. En köttbit kan förstås vara gott ibland, men försök äta vegetariskt några gånger i veckan. Det finns idag ett stort utbud av restauranger med hälsotema, som inte tar mer tid än att få med sig en hamburgare i en påse. Varför inte satsa på en god sushi ibland, eller en vegobiff?