Restauranger i Göteborg

Har du svårt att bestämma dig för vilken restaurang du ska besöka i Göteborg? Om så är fallet kan du alltid kolla in den här listan och känna efter vilken av dessa två restauranger som får det att kurra mest i magen!

  • Toso Götaplatsen Avenyn, Centrala Göteborg

På Toso bjuds du på smaker från det asiatiska köket med en modern och egen twist. Restaurangen ligger belägen på Avenyn men den mysiga inredningen avskärmar från myllret utanför. Här kan du slappna av och njuta av rätter som kommer in på “rullande band principen”. Rätterna serveras direkt när de är klara och fortsätter sedan att komma in under tiden och inbjuder till att dela allt det goda med ditt sällskap. Du kommer inte att bli besviken! Om restaurangen skulle behöva hjälp med service så finns storköksservice i Göteborg. De har lång erfarenhet och ser till att just ditt kök hålls i toppklass! Råvarorna som används är allt som oftast svenska råvaror men när det inte finns att tillgå är Toso väldigt noggranna med att råvarorna ska vara miljömärkta och hålla hög klass. Namnet Toso kommer från ett japanskt risvin och har betydelsen, “att rensa ut det gamla”. Du bokar enkelt bord, antingen via telefon eller på deras hemsida. Tänk på att vara ute i god tid för den här restaurangen är välbesökt och det är inte svårt att förstå med deras fantastiskt goda mat! Besök deras hemsida för fler kontaktuppgifter för eventuella frågor.

  • Ma Cuisine Kyrkogatan 32, Centrala Göteborg

Ma Cuisine är en modern fransk bistro med allt det godaste från det franska köket. Restaurangen ligger belägen i centrala Göteborg och när du kommer in på Ma Cuisine välkomnas du av en hemtrevlig och mysig känsla. Det här är restaurangen där du gärna sitter länge och avnjuter ett gott glas vin och en förrätt med Moules. På Restaurang Ma Cuisine finns såväl lunchmeny som middagsmeny och menyer för speciella tillfällen, som exempelvis Alla Hjärtans Dag. På lunchmenyn går det att finna rätter som Dagens Fångst eller Moules Frites, perfekt innan du måste återgå till vardagen. Även Creme Brule finns självfallet på denna franska pärla. Till middag kan du välja mellan alltifrån Anklår till Kalvlägg – precis vad man förväntar sig och lite till av en fransk bistro. Inte heller dryckessortimentet kommer lämna dig besviken. Varför inte unna dig ett glas champagne till musslorna? Vardagslyx i dess renaste form! Bokar bord gör du enkelt via telefon eller deras hemsida och kontaktuppgifter går att hitta om du googlar Ma Cuisine.