Ät billigare på restaurang

Att gå ut och äta på en lyxig restaurang är bland det bästa som finns. Tyvärr har de flesta inte möjligheten att göra det så ofta som man önskar, eftersom det kostar en hel del. Här kommer några snabba tips på hur du kan få råd att göra fler restaurangbesök varje månad.

Rabatt med app

Med appen TheFork samlar man poäng genom att äta på olika restauranger. För varje bokning du gör samlar du “Yums”, som sedan går att använda att betala med. Dessutom har de ofta erbjudanden där du får 50 % på notan om du bokar bordet via appen.

Sänk fasta kostnader

Att dra in på onödiga kostnader är ett bra sätt att få lite extra pengar över till att äta ute. Se över dina abonnemang och elavtal och se vad som går att dra ner på. Billig el kan man byta till hos Göta Energi, och spara hundralappar varje år.

Dra in på annan vardagslyx

Behöver du verkligen det där take away-kaffet varje morgon, eller köpa en bulle när du känner dig lite hängig på eftermiddagen? Om du sparar in en kaffe och bulle varje dag kan du unna dig ett lyxigt restaurangbesök varje helg istället. Det låter som en ganska bra kompromiss, eller hur? Se över dina små utgifter så ser du snabbt var du kan spara de stora pengarna.